KCM 2022Beste FOKKERS,

 Zoals jullie weten vindt op 2 oktober 2022 onze 100 jaar Jubileum Kampioensclubmatch van de Nederlandse Schnauzer Club plaats.

 Op deze bijzondere dag willen wij ook graag onze fokkers in de schijnwerpers zetten. Dat is de reden waarom wij dit jaar een kennelpresentatie hebben toegevoegd aan het programma.

Ons idee is om tijdens de pauze onze fokkers de gelegenheid te bieden om door hen gefokte honden te laten zien aan het aanwezige publiek. Het is niet verplicht dat deze honden ook deelnemen aan de keuringen. Van puppy tot veteraan, ze mogen allemaal meedoen. Inschrijving is gratis voor honden die ingeschreven zijn voor de show. Voor honden die niet ingeschreven zijn en deelnemen aan de kennelpresentatie is de bijdrage 10 euro per hond.

Wij als bestuur zouden het geweldig vinden een mooie vertegenwoordiging van onze fokkers in de ring te zien. We hopen dan ook velen van jullie te mogen begroeten tijdens deze presentatie.

Voor ons als club een fantastische mogelijkheid om te laten zien welke fokkers wij vertegenwoordigen en voor jullie een geweldige kans om te laten zien waar jullie al die jaren passie en liefde hebben ingestoken!

Aanmelding is gesloten!

Tot ziens op 2 oktober!

Met vriendelijke groet,

Bestuur NSC

Keurmeesters:

Mevr. Onstenk - Schenk  (NL)   Riesenschnauzers zwart + peper-zout + zwart-zilver

Hr. Mosca Tenna (I)                   Middenslagschnauzers zwart + peper-zout en Dwergschnauzers zwart-zilver

Mevr. Pillement (NL)                 Dwergschnauzers peper-zout + wit 

Hr. Nuijen (NL)                          Dwergschnauzers zwart 

Hr. Douma  (NL)                        Inventarisatie + BIS 

Inschrijven kan hier