Lid worden

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan

Krijgt u binnenkort of heeft u een Schnauzer (pup), draagt u de Schnauzer een warm hart toe en/of bent u (aankomend) fokker?
Dan is het leuk maar ook verstandig om lid te worden van de oudste en grootste Schnauzer rasvereniging!

Dit is waarom:

Lid worden van de Nederlandse Schnauzer Club omdat:

• De belangrijkste reden is natuurlijk: de Nederlandse Schnauzer Club (N.S.C.) steunen om de belangen van de Schnauzer in de meest brede zin te kunnen behartigen, zodat ook u nog decennialang kunt genieten van gezonde, karaktervolle en rastypische Schnauzers!

• Het bestuur en de leden van de N.S.C. hebben samen enorm veel kennis en ervaring omtrent het houden en fokken van Schnauzers. Hebt u eens een vraag over de gezondheid, gedrag of andere zaken uw Schnauzer betreffende, kunt u die altijd aan onze gezondheidscoördinatie voorleggen.

• De Nederlandse Schnauzer Club geeft 6x per jaar een clubblad uit boordevol informatie over Schnauzers van, voor, door en aan haar leden, en doet dit als enige volledig in kleurendruk, alle pagina’s en alle kleuren.

• De Nederlandse Schnauzer Club vierde in 2022 haar 100 jarig bestaan! De oudste maar nog steeds springlevende Schnauzervereniging van Nederland. Met een leden aantal van rond de 700 is de Nederlandse Schnauzer Club is de grootste rasvereniging op het gebied van Schnauzers, Koninklijk goedgekeurd en erkend door de Raad van Beheer

• De Nederlandse Schnauzer Club hanteert voor haar fokkers strenge eisen ten aanzien van gezondheidstesten om in aanmerking te komen voor de pupbemiddeling, zodat u als koper de grootst mogelijke zekerheid hebt een gezonde Schnauzer te kopen, hoewel garanties op dit gebied natuurlijk niet mogelijk zijn

• De Nederlandse Schnauzer Club organiseert de diverse evenementen voor haar leden, onder andere een Nieuwjaarswandeling in januari, een gezellige Familiedag, een levendige Kampioenschapsclubmatch met de meeste Schnauzers van alle tentoonstellingen in Nederland, en daarnaast nog ongeveer 8 wandelingen verspreid over ons mooie land.

• De Nederlandse Schnauzer Club heeft continue een pagina online met als titel ‘’gezondheidsonderzoek’’ waarop eigenaren gezondheidsproblemen van hun Schnauzer aan kunnen geven.

• Indien u Schnauzers fokt, wordt u door uw lidmaatschap van de N.S.C. niet belast voor de heffing ‘’niet-lid rasvereniging’’ door de Raad van Beheer, dit bespaart u € 158.80 per nest.

Wenst u na het lezen van dit alles lid te worden?

Meld u dan snel hieraan klik hier

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!